BELLA ROMA OOSTERBEEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 763 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Roma Oosterbeek. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 20:50 De pizza's waren weer erg lekker. Alleen niet zo warm als anders,maar het was ook koud buiten. Tot de volgende keer maar weer.
1 dec 2022 om 7:22 Shoarmaschotel was koud en frites was koud en keihard, niet te eten zelfs.
30 nov 2022 om 19:31 De pizza Siciliana smaakte minder, dit is een pizza met tomaat, kaas, ansjovis, kappertjes en olijven. Er zaten te veel groene olijven op de pizza die naar mijn smaak niet goed combineren met de ansjovis. Ik denk dat ik zwarte olijven zou gebruiken.
27 nov 2022 om 19:53 Super Top
26 nov 2022 om 21:39 Het eten was heerlijk ,en netjes op de aangegeven tijd bezorgd
26 nov 2022 om 15:57 Eten was heerlijk. Bezorging mooi op tijd, maar de pizza was niet gesneden.
24 nov 2022 om 20:22 Bezorging zou zijn om 18.15. Eten kwam een uur later en de bestelling was niet compleet waardoor de helft van de mensen nog een uur langer kon wachten. Onaardig personeel aan de telefoon en niet eens iets extra’s mee als excuus.
21 nov 2022 om 20:49 erg lekker gegeten ... ik tirza en marc de wit ondanks dat omdat het nederlands elftal hun eerste wedstrijd tegen senegal moest spelen voor het wk van qatar ... 2-0 gewonnen door oranje het eten na dat de winst was behaald ... 5 sterren voor ons eten
19 nov 2022 om 15:52 Bezorger was letterlijk een uur te laat. En het vlees had een aparte smaak, niet lekker. Alsof het al te lang lag. Zeker niet voor herhaling vatbaar.
14 nov 2022 om 22:45 het vlees was niet lekker. rare smaak. de groente was niet wat ik verwachtte en de salade was niet op niveau. echt jammer!!!
14 nov 2022 om 20:19 Heerlijke pizza’s en snel bezorgd.
29 okt 2022 om 11:04 Eten was koud en discussie over waar het was. Dit ondanks dat we bij grote hotelketens verbleven.