BELLA ROMA OOSTERBEEK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 908 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Roma Oosterbeek. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 18:00 Snel geleverd, lekker, aardige bezorger
15 jun 2024 om 20:35 Vond het eten niet het geld waard wat we er voor betaald hebben. Dus ik denk voor ons geen volgende keer meer. Heel jammer.
14 jun 2024 om 20:01 Wat echt lekker !!!
10 jun 2024 om 20:34 de pizza was goed warm maar was erg slordig opgemaakt, alsof het er opgegooid was, smaak was niet zo lekker als ik gehoopt had. Stukken waren niet gesneden zoals ik gevraagd had, dat was jammer.
9 jun 2024 om 18:17 Snelle levering warm mooie porties en heerlijk van smaak.
8 jun 2024 om 20:43 Prima in orde, bodem piza was dikker dan we gewend zijn
7 jun 2024 om 22:21 Echt niet te eten wat een zooi
3 jun 2024 om 11:04 Eten was prima kreeg alleen niet alles wat ik besteld had.
2 jun 2024 om 20:37 Precies opende afgesproken tijd en lekker en warm. Heerlijk
28 mei 2024 om 3:28 Alles nog lekker warm en knapperig heel goed!
20 mei 2024 om 8:49 Besteltijden was precies zoals aangegeven. Kwaliteit was ok. Pizza nog wel lekker warm
17 mei 2024 om 20:15 Briljant lekkere pizza's. Vers en royaal belegd, heerlijke bodem. Nog heerlijk warm.