BELLA ROMA OOSTERBEEK

BELLA ROMA OOSTERBEEK Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 514 beoordelingen
11 mei 2021 om 1:38 Eten voortreffelijk. Bezorging prima op tijd.
10 mei 2021 om 1:27 We hadden 3 verschillende gerechten pizza,pasta en een kip schotel. 2 van de 3 waren goed maar de informatie van de pasta was misleidend want er kwam iets anders binnen dan wat er stond dat er in zou zitten. Dit was wel heel jammer
7 mei 2021 om 21:31 Een shoarma extra zou m.i. meer vlees moeten bevatten dan het geleverde en betaalde. Kwaliteit en structuur van shoarmavlees ondermaats. Pizza’s waren redelijk, maar voor ons de laatste keer tenzij kwaliteit en kwantiteit omhoog gaat bij Bella Roma
6 mei 2021 om 21:16 Moest het halverwege zelf ophalen. We hadden de pasta pesto besteld, het was net als of je in een kant-en-klare pot pesto aan het roeren was en per toeval een penne op je vork zat. Pluspunt was de temperatuur, deze was een stuk hoger als deze beoordeling.
3 mei 2021 om 20:14 Was weer lekker
3 mei 2021 om 9:51 Het eten was lekker en het werd op tijd bezorgd.
29 apr 2021 om 7:15 Uitstekende service
27 apr 2021 om 22:05 Zalig gegeten, dank!
24 apr 2021 om 21:23 Was wat verkeerd gegaan maar super opgelost
24 apr 2021 om 0:03 Voordat het eten er überhaupt was waren we al meer dan een uur verder. De bodems van de pizza’s waren niet te eten, het leek wel of we een hap deeg namen. De bezorger was ook alles behalve vriendelijk. Geen aanrader, voor ons nooit meer!!
23 apr 2021 om 20:05 De kip shoarma schotel was heerlijk ook heel goed warm en keurig bezorgd
18 apr 2021 om 8:04 Ik had om 16:00 besteld voor 19:00. De pizza's kwamen om 19:40. Ik has gevraagd om geen champignons. Er zaten champignons op. Ik had gevraagd om twee maal knoflooksaus. Ik kreeg er 1. De kippizza zag er niet aantrekkelijk uit.